Select Page

Vaig veure que l’amic Martí Terés havia endegat un diari de campanya , referint-se a les activitats que realitzen dins la candidatura d’ Esquerra Girona a les municipals del Maig, i em va semblar una bona idea. Ara que ja sóc polític preinstitucional , m’ha semblat una bona idea conrear aquest gènere a mig camí entre la poesia pituïtaria i la més senzilla prosa quotidiana.

Evidentment que jo no faré un diari. La constància no és un dels meus forts i la procrastinació em persegueix com ànima que porta el diable.
O sigui que serà relat cronològic però no diari. Escriure quan i on em dongui la gana i pugui.

Dissabte va sortir “alcaldable” el molt honorable amic Xavier Villarreal Piedraen les primàries de Compromís amb Girona. Em penso que seria un bon alcalde per la ciutat, intel·ligent, íntegre i treballador. What else?
I els companys de la llista també ho són. Bona gent imperfecte com així ha de ser.
Jo vaig en quart lloc. Si surto serà un gran èxit per la candidatura, doncs a part de que hauré sortit jo () , 4 regidors podrien començar a fer coses interessants.

Així que en un vist i no vist avui m’he llevat polític. Més polític.
També he copsat ràpidament que no és un paper on em sento especialment còmode.
A les dos he anat davant de la Generalitat per donar suport als mestres que es manifestavem. Allà he trobat a la Laura Iglesias Trafach , i estava emprenyada com una mona. La Laura és visceral i estava molt cabrejada amb la reacció de molts directors d’Institut amb els que havia parlat…
– Això és un símptoma més del que estem fent amb l’educació. Retallades i universalització no van de la ma. Aquest país se’n va a la merda si no dediquem més diners i recursos humans a l’ensenyament …. això només és la punta del iceberg del que està passant –

Tot de cop la gent se’ns ha atansat per fer l’acte de suport i he vist com s’acostaven na Maria Mercè Roca Perich, i na Gloria Plana Yanes. Jo no tinc res contra ningú però m’ha fet com una cosa i he marxat del centre de la foto cap a l’extrem, curiosament l’extrem esquerra de la concentració.
Just a sota meu ha vingut la Laia Pèlach Saget. Coincidència que he trobat molt agradable.

A la tarda una persona, en nom de una publicació digital gironina, m’ha trucat per veure si estaria d’acord en que donessin suport a les activitats de Compromís amb Girona. Jo li he dit que sí , es clar, que encantat i m’ha respòs que enviaria un email amb les tarifes.
Jo ja li he dit que no tenim un duro, i que anem amb una mà a cada ou/ovari però ja tinc la oferta.
Per 150 euracos tens un seguiment de campanya, una entrevista a l’alcaldable i un banner xupiguai a la plana principal.

Començo a copsar les bambalines de la campanya. Un món curiós.

Us aniré explicant.

Post scriptum: La Gloria Planas ha confirmat que no hi ha pogut ser-hi. O sigui que m’he confós jo.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca