Select Page

Avui hem tingut reunió per preparar la presència a la Plaça Catalunya. 100 roses, punts de llibre i un flyer en blanc i negre explicant qui som. (el blanc i negre sortia a 35 euros els mil i el color a 100 i pico, òbviament hem triat el blanc i negre, som poble)

Es veu que Òmnium Cultural organitza un debat sobre municipals i cultura a Girona. I ens han convidat.

I la penya inconscient m’ha dit que he de ser jo el que presenti el programa cultural de la candidatura.

JO !!!!!!!!!!! ?#?ohmygod?, que encara estic als palotes i la senyo m’ha dit que d’aquí un mes em deixarà passar a la lletra lligada !!!!

Tindrem un minut per explicar la proposta. Un minut. Com deia en Víctor Jara , la vida es eterna en cinco minutos.

No sé si estaré a l’alçada. Jo no sóc de parlar despresa.
Con la calma explicarem en un minut el que pensem fer per convertir aquesta ciutat en un paisatge cultural diferent.

La lletra per qui la treballa.

I les paraules al carrer.

Girona , the final frontier.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca