Select Page

Arribo a casa. Avui començo vacances. Em trobo tres adolescents mirant pel.licules de terror i ocupant (això si que és terrorífic) el meu sofà, des de on controlo l’ull de Mordor, que tot ho veu.

Generosament faig consentiment i em retiro a la meva habitació , on també tinc un ull de Mordor, però més petit, i allí construeixo els meus sortilegis digitals.

Sento que truquen al porter automàtic i insisteixen. M’aixeco i veig que la Jana, incrèdula ha passat d’obrir , “diuen no se què d’una reunió…”

M’atanso al porter automàtic i obro. És un acte reflex obrir la porta.

Una dona més gran que jo, que ja és un fet memorable, entra per la porta. La reconec. Ha vingut a una reunió que hem posposat fins dijous. Avui es dimarts, però ens ha fallat la comunicació.

La faig entrar i la porto a la meva habitació on parlem. No és el lloc més adequat però no tinc d’altre. Casa meva és un espai suficient, però reduit.

Xarrem, i quan acabem l’acompanyo a la porta. Ens despedim.

La meva filla, deixa de mirar la pel.licula de por i em pregunta “Qui és aquesta dona???”

I jo li explico.

“Aquesta dona te una empresa de transport especial. Malalts , accidentats, gent que necessita un transport adaptat a les seves circumstancies. I treballa per la Generalitat. Però la Generalitat no li paga i ella no pot pagar la hipoteca, i el banc se li ha quedat la casa. I ella , en la seva desesperació , va pagar uns diners a una empresa que li va prometre que ho aturaria, però és una estafa, i ara ja li han subhastat la casa i al novembre la faran fora. Fora de casa seu i amb un deute que mai podrà pagar.”

La meva filla em mira amb els ulls grans i em diu “Joder…”
I jo assenteixo aquell joder amb els meus ulls.

I sento un dolor gran a dins per la desgràcia
i una calma perquè puc ser bàlsam.

I la dona marxa a casa seu amb el projecte trencat i jo resto aquí.

I escric això com a testimoni del dolor innecessari.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca